UpGO

Muokkaa tai peru varaus

Varauksen muokkaaminen

Varaukset tehdään nettisivuiltamme varauskoneesta. Asiakas saa tehdystä varauksesta sähköpostivahvistuksen ilmoittamaan sähköpostiin, halutessaan asiakas voi muokata varaustaan lähettämällä siitä viestiä toimipisteen sähköpostiin.

Kuopio: info@kuopionpakut.fi
Jyväskylä: info@jyvaskylanpakut.fi
Lappeenranta: info@lappeenrannanpakut.fi

Varauksen peruuttaminen

Peruutuksen voi tehdä maksutta soittamalla tai lähettämällä sähköpostia 7 vuorokautta ennen varauksen alkua, mikäli peruutusta ei tehdä ennen 7 vrk joutuu asiakas maksamaan 25€ peruutusmaksun / varaus sekä mikäli vuokraus kestää yli 1vrk ensimmäinen vuorokausi 25€ ja tämän jälkeen 15€/vrk. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan ennen vuokrauksen alkua perätiin lisäksi 50€ sakkomaksu.

Vapaaehtoinen ja lisämaksullinen peruutusturva mahdollistaa auton vuokraushinnan palauttamisen täysimääräisenä, mikäli asiakas peruu varauksen vähintään kaksi tuntia ennen varauksen alkua. Palautus ei koske asiakkaan maksamaa peruutusturvan hintaa.

Asiakaspalautteet:

MIKKO T.

Uusi auto ja mukava henkilökunta, joka auttoi tarvittaessa. Muutto sujui hienosti UpGon ansiosta, suosittelen!

NIKO V.

Kohtuuhinnalla uusi pakettiauto alle helpolla nettivarauksella.rnHyvä sijainti, pakun sai kätevästi tankattua palautuksen yhteydessä.

PIIA M.

Hyvä asiakaspalvelu, auton nouto ja palautus hyvällä sijainnilla ja edullinen vuokrahinta. Auto siisti ja muutenki priimaluokkaa. Olipa mahtavata tehdä muutto. Kiitoksia!

Miksi UpGo?

Uudehkot ja turvalliset autot
Ei piilokuluja
24/7 tiepalveluturva
Henkilökunta aina asiakasta vastassa

Lähetä sähköpostia info@kuopionpakut.fi | Asiakaspalvelu klo 8-16 010 419 9850

Tilaa uutiskirjeemme ›