UpGO

Pakettiauton vuokraus Kuopio

Pakettiauton vuokraus Kuopiosta onnistuu helposti netissä

Varaa netissä ja saat -5% alennuksen alekoodilla
VUOKRAANYT

Kauttamme vuokraat paketti- ja kuorma-autot sekä minibussit helposti Kuopiosta. Tarjoamme laajan valikoiman eri kokoisia autoja kaikenlaisiin käyttötarpeisiin aina ilman kilometrirajoituksia!

Toimipisteemme kaikissa kaupungeissa sijaitsevat isojen teiden varsilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten vuokra-auton luo on helppo päästä vaikka et omistaisikaan omaa autoa jolla saapua paikalle. Noutaessasi pakettiautoa omalla autollasi voit jättää oman autosi maksutta parkkiin noutopisteemme parkkialueelle vuokrauksen ajaksi.

Kaikki toimipisteemme toimivat huoltoasemien yhteydessä, joten esimerkiksi auton tankkaus palautuksen yhteydessä onnistuu vaivatta samassa osoitteessa, eikä sinun tarvitse etsiä erikseen huoltamoa auton tankkausta varten. Samalla voit vaikkapa ruokailla tai kahvitella rankan muuttourakan päätteeksi!

Pakettiauton vuokraus Kuopio – meiltä löydät pakettiautot kaikkiin tarpeisiin!

Tarjoamme laajan valikoiman eri kokoisia pakettiautoja erilaisiin tarpeisiin. Myös minibussin vuokraus tai kuorma-auton vuokraus onnistuu helposti Kuopiosta. Varaa auto helposti netistä ja nouda avaimet toimipisteeltämme Juustoportilta, osoitteesta Naulakatu 2, 70800 Kuopio. Avainten sekä sopimuksen nouto onnistuu Juustoportin kassalta maanantaista perjantaihin klo 06.00-21.00 ja viikonloppuisin klo 08.00-21.00 välillä. Auton palautus onnistuu mihin vuorokauden aikaan vain lukollisen avainlaatikon ansiosta!

Bussit 31 ja 35

Keskusta – Petonen – Matkus/Juustoportti

FAQ / Usein kysytyt kysymykset

Kuinka vuokraan pakettiauton Kuopiossa?

Pakettiauton vuokraus Kuopiossa onnistuu varauskalenterin kautta, soittamalla asiakaspalveluumme 010 419 9850 tai keskustelemalla Live Chat asiakaspalvelumme kanssa.  Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin tällä sivulla. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Kokeile helppokäyttöistä varausjärjestelmää!

Mitä pakettiauton vuokraus maksaa Kuopiossa?

Pakettiautokohtaisen hinnoittelun näet etusivun varauskalenteristamme. Syötät vain haluamanne paikkakunnan ja lähtöajan sekä palautusajan. Tämän jälkeen näet saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat Kuopion toimipisteessä?

Meiltä saat pakettiautonauton käyttöön joka päivä aamusta iltaan.

Minkä kokoisia autoja teiltä löytyy Kuopiosta?

Meiltä löydät 6m³-20m³ pakettiautoja ja 1+8 hengen minibussin. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy varauskalenterista. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mistä saan vuokraamaani autoon avaimet?

Avaimet saatte toimipisteeltämme Juustoportti Kuopio.

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Ette joudu mikäli luottotietonne ovat kunnossa. Asiakkaan luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrauksen alkua, mikäli asiakkaan luottotiedot eivät ole kunnossa asiakkaalta peritään 600€ vakuusmaksu joka palautetaan vuokrauksen jälkeen kun auto tankattu ja tarkastettu ettei vahinko ole sattunut.

Millainen vakuutus vuokraamassani pakettiautossa on?

Kaikissa vuokraamissamme pakettiautoissa Kuopio on liikennevakuutus, joka kattaa syyttömälle osapuolelle aiheutetut vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Vuokrauksen aikana olet ajoneuvon haltijana ja vastaat autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista varaukseesi liittyvän omavastuun mukaisesti.

Lisäksi ajoneuvossa on hirvi-, palo-, varkaus- ja törmäysvakuutus, joiden korvauksien piiriin kuuluu normaalien vakuutusehtojen mukaiset vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta.

Asiakas on velvollinen korvaamaan ajoneuvolle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot sekä ajoneuvon seisonta-ajasta aiheutuneet kustannukset. Vuokraamo laskuttaa Asiakasta korjauskustannusten osalta Vuokraamon valitseman korjaamon korjauskustannuslaskelman mukaan sekä seisonta-ajasta voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Edellä mainittujen kustannusten korvausvastuun enimmäismäärä on 1 600 € vahinkoa kohden. Korvausvastuun enimmäismäärän alentaminen 800 €:oon vahinkoa kohden on mahdollista 20€ lisämaksulla.

Lue lisää vuokrausehdoista täältä.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa varauksen paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.

Voiko vuokratuilla pakettiautoilla vetää peräkärryä?

Tarkasta pakettiautojemme tiedot Kalusto välilehdeltä.

Mitä jos autoon tulee tekninen vika, rengasrikko tai se ei käynnisty?

Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen tiepalvelun yhteistyössä Fennian kanssa. Ajoneuvon teknisen vian, polttoaineen loppumisen tai rengasrikon sattuessa on otettava yhteyttä Fennian Autoapu 24h tiepalveluun. Fennian Autoapu 24h käytössä 24/7h 010 503 2001 (puhelun hinta 0€/min). Autoissamme on GPS –paikannuslaitteet jonka ansiosta voimme paikantaa sijaintinne.

Lue lisää tiepalvelusta.

Voinko lähteä autolle ulkomaille?

Kyllä voit, mutta ajoneuvoa ei saa eikä voi viedä Suomen rajojen ulkopuolelle ilman erillistä maastapoistumislupaa, Green Cardia sekä ajoneuvon rekisteröintitodistuksen teknistä osaa. Maastapoistumisluvan, Green Cardin sekä ajoneuvon rekisteritodistuksen teknisen osan saatte mukaan henkilökunnaltamme. Tutustu vuokrausehtoihin 6. Asiakkaan korvausvastuu ulkomailla täältä

Voinko kuljettaa autossa eläimiä?

Lemmieläinten kuljettaminen ilman Vuokranantajan lupaa kielletty. Lemmieläinten kuljettamisesta lisämaksu 30€:a jolla katamme vuokra-auton siivouksen ennen seuraavaa vuokrausta.

Miksi minun pitää valokuvata auto noudettaessa ja palauttaessa?

Video- tai valokuvaa auto ennen vuokrauksen alkua jotta voit tarvittaessa todistaa missä kunnossa otit auton käyttöösi ja sama juttu pakettiauton vuokrauksen päätyttyä vaikka uusia vaurioita ei olisikaan, näin ollen voit tarvittaessa todistaa myöhemmin missä kunnossa palautit sen. On kaikkien meidän etu, että autot säilyvät hyvässä kunnossa ja kustannukset kurissa. Näin pystymme tarjoamaan laadukasta vuokrauspalvelua edullisilla hinnoilla jatkossakin.

Videokuvaa tai valokuvaa auto eri kuvakulmista ennen ja jälkeen ajon ja säilytä kuvat itselläsi kuukauden ajan vuokrauksen päätyttyä. Valokuvat ovat omaksi turvaksesi mahdollisissa vaurioselvittelyissä

Asiakaspalautteet:

Mikko T.

Uusi auto ja mukava henkilökunta, joka auttoi tarvittaessa. Muutto sujui hienosti UpGon ansiosta, suosittelen!

Niko V.

Kohtuuhinnalla uusi pakettiauto alle helpolla nettivarauksella.
Hyvä sijainti, pakun sai kätevästi tankattua palautuksen yhteydessä.

Piia M.

Hyvä asiakaspalvelu, auton nouto ja palautus hyvällä sijainnilla ja edullinen vuokrahinta. Auto siisti ja muutenki priimaluokkaa. Olipa mahtavata tehdä muutto. Kiitoksia!

Miksi UpGo?

Uudet ja turvalliset autot
Ei piilokuluja
24/7 tiepalveluturva
Henkilökunta aina asiakasta vastassa

Lähetä sähköpostia info@kuopionpakut.fi | Asiakaspalvelu klo 8-16 010 419 9850

Tilaa uutiskirjeemme ›