UpGO

Vakuutustietoa

Tietoa vakuutuksista

1 ) Asiakas on velvollinen korvaamaan ajoneuvolle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot sekä ajoneuvon seisonta-ajasta aiheutuneet kustannukset. Vuokraamo laskuttaa Asiakasta korjauskustannusten osalta Vuokraamon valitseman korjaamon korjauskustannuslaskelman mukaan sekä seisonta-ajasta voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Edellä mainittujen kustannusten korvausvastuun enimmäismäärä on

– Pakettiautoissa maksimissaan 1 600 € vahinkoa kohden,  korvausvastuun enimmäismäärän alentaminen 800 euroon vahinkoa kohden on mahdollista lisämaksulla (20 € ensimmäiseltä alkavalta vuorokaudelta, seuraavat vuorokaudet 10€)

– Peräkärryssä maksimissaan 800 € vahinkoa kohden, korvausvastuun enimmäismäärän alentaminen 400 euroon vahinkoa kohden on mahdollista lisämaksulla (10 € ensimmäiseltä alkavalta vuorokaudelta, seuraavat vuorokaudet 5€)

– Kuorma-autoissa maksimissaan 4000€  vahinkoa kohden, korvausvastuun enimmäismäärän alentaminen 1200 euroon vahinkoa kohden on mahdollista lisämaksulla (30 € ensimmäiseltä alkavalta vuorokaudelta, seuraavat vuorokaudet 15€)

Omavastuun alentaminen korvaa myös tuulilasiin tulleet kiveniskut 0€ omavastuulla. (norm. 30€ alv. 0%.)

2) Mikäli Asiakas aiheuttaa vaurioita toiseen ajoneuvoon tai kiinteään ominaisuuteen, laskuttaa Vuokraamo Asiakasta toisen ajoneuvon korjauskustannusten ja muiden mahdollisten korvattavien korvausten mukaan, kuitenkin enintään kulloinkin valitun korvausvastuun enimmäismäärän, riippumatta siitä, korvaako Vuokraamon ajoneuvon liikennevakuutus vahingon.

3) Vuokraamo ei ole velvollinen korjauttamaan ajoneuvolle sattuneita vaurioita laskuttaakseen Asiakasta aiheutetuista vahingoista.

4) Asiakas on vastuussa kaikista ajoneuvon käyttämisestä johtuvista yksityis- ja rikosoikeudellisista sekä viranomaismaksuista, kuten ylinopeudesta määrättävistä sakoista ja rikesakoista sekä pysäköintivirhemaksuista. Mikäli Asiakas ei maksa sakkoa, yksityis- tai rikosoikeudellista maksua sen alkuperäisellä laskulla, Vuokraamolla on oikeus ilmoittaa Asiakkaan tiedot sakon, yksityis- tai rikosoikeudellisen maksun antajalle. Tällaisissa tapauksissa Vuokraamo perii veloitettavan summan lisäksi 50 €:n käsittelymaksun.

5) Asiakas on velvollinen korvaamaan ajoneuvon epätavanomaisesta likaantumisesta johtuvat siivous- ja puhdistuskustannukset.

6) Mikäli asiakas ei palauta ajoneuvon palautuksen yhteydessä vuokraamiansa nokkakärryjä, Vuokraamolla on oikeus veloittaa asiakkaalta 50 €. Mikäli asiakas palauttaa nokkakärryt 3 vrk:n kuluessa ajoneuvon palautuksesta, Vuokraamo palauttaa edellä mainitun 50 € asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 7 vrk:n kuluessa.
Jos ajoneuvolle tai Vuokraamolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä tuottamuksesta, ajoneuvon käyttämisestä alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena tai ajoneuvon käyttämisestä edellä olevassa kohdassa 4 kielletyllä tavalla taikka siitä että Asiakas on muuten olennaisesti rikkonut tämän sopimuksen ehtoja, vuokraaja on velvollinen korvaamaan vahingon kokonaisuudessaan. Vuokraaja vapautuu korvausvelvollisuudesta jos Vuokraamo saa täyden korvauksen vastapuolen liikennevakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.

7) Ajoneuvoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle ilman erillisiä sopimuksia, mikäli asiakas laiminlyö ilmoitusvellisuuden ja ulkomailla tapahtuu vahinko/varkaus on asiakas vastuussa aiheutuvista vahingoista täysimääräisesti ilman maksimikattoa. Maastapoistumisluvan, Green Cardin sekä ajoneuvon teknisen osan saatte mukaan henkilökunnaltamme. Maastapoistumisluvan hinta vaihtelee eri maiden mukaan, maksut alkaen 80 euroa. Ilmoitathan kohdemaan ennen vuokrauksen alkua.

8) Vuokraaja vastaa väärän polttoaineen tankkaamisesta tai käytöstä autolle aiheutuvista vahingoista täysimääräisesti ilman maksimikattoa.

Asiakaspalautteet:

MIKKO T.

Uusi auto ja mukava henkilökunta, joka auttoi tarvittaessa. Muutto sujui hienosti UpGon ansiosta, suosittelen!

NIKO V.
Kohtuuhinnalla uusi pakettiauto alle helpolla nettivarauksella.
Hyvä sijainti, pakun sai kätevästi tankattua palautuksen yhteydessä.
PIIA M.

Hyvä asiakaspalvelu, auton nouto ja palautus hyvällä sijainnilla ja edullinen vuokrahinta. Auto siisti ja muutenki priimaluokkaa. Olipa mahtavata tehdä muutto. Kiitoksia!

Miksi UpGo?

Uudet ja turvalliset autot
Ei piilokuluja
24/7 tiepalveluturva
Henkilökunta aina asiakasta vastassa

Lähetä sähköpostia info@kuopionpakut.fi | Asiakaspalvelu klo 8-16 010 419 9850

Tilaa uutiskirjeemme ›